ticklinginrussia

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ticklinginrussia » Tickling forum » От гостьи-иностранки:)

От гостьи-иностранки:)

Сообщений 31 страница 37 из 37

31

Ласкаво просимо до нашого форуму! Тут до тебе завжди всі будуть дуже привітними. Але з України не тільки ти. Тут вистачає людей і з твого міста теж. Наскількі я знаю, в Україні ще не проводилися зустрічі. Це було б непогано.

До речі, це точно. Якби ж-то усі українські форумчани могли хоча б на один деньок приїхати до Києва...=)

Між іншим, декому і приїжджати не треба... бо й так там живе :)
Можна було б влаштувати зустріч хоча б "київських"... ну там "броварських" ще ;)

+1  !!! :rolleyes:

0

32

Ласкаво просимо до нашого форуму! Тут до тебе завжди всі будуть дуже привітними. Але з України не тільки ти. Тут вистачає людей і з твого міста теж. Наскількі я знаю, в Україні ще не проводилися зустрічі. Це було б непогано.

До речі, це точно. Якби ж-то усі українські форумчани могли хоча б на один деньок приїхати до Києва...=)

Між іншим, декому і приїжджати не треба... бо й так там живе :)
Можна було б влаштувати зустріч хоча б "київських"... ну там "броварських" ще ;)

+1  !!! :rolleyes:

Мабуть, ми вже офф-топимо, бо ж є окремий підфорум для "зустрічей в реалі"... але хуле толку, якщо поки ми лише 2-є напевно готові... а киян тут явно більше...

0

33

Якщо казати про зустріч в Києві, то перша вже відбулась. Але, хлопці, вас там не було, тому що ви не вийшли на зв'язок і не відповіли.
Той, з ким в мене була зустріч - з сусіднього форуму.

0

34

Якщо казати про зустріч в Києві, то перша вже відбулась. Але, хлопці, вас там не було, тому що ви не вийшли на зв'язок і не відповіли.
Той, з ким в мене була зустріч - з сусіднього форуму.

Не зовсім розумію, що ви маєте на увазі під "вийшли на зв*язок"... і з якого це "сусіднього форуму" ?

0

35

Всім, хто назвав тут себе киянам я десь пів року тому надсилав повідомлення. Ніхто не відповів.
А щодо сусіднього форуму - я про цей
http://shekotka.borda.ru

А взагалі вважаю, що якщо киян вистачає, то вже час і нам зустрічі в нашій столиці влаштовувати. Чи ми настільки гірші ніж Москва?

Отредактировано TI--J (2007-10-11 00:58:03)

0

36

А, розумію. Півроку тому я ще себе ніким не називав :))

Щодо зустрічей - то погоджуюсь.

0

37

Тоді треба влаштовувати зустрічі.
А ти хоча б в ICQ заходив би. А то враження, що ти її для краси вказав.

0

Вы здесь » ticklinginrussia » Tickling forum » От гостьи-иностранки:)